Wij zijn gesloten van vrijdag 19 juli t/m zondag 4 augustus. Op maandag 5 augustus staan we weer voor u klaar.

Ambachtstraat 30
2340 Beerse

MA-VR: 9u-12u15 & 12u45-18u
ZA-ZO: gesloten


Zoek je een specialist in het afbreken van metalen constructies?

Vrints Demolition is gespecialiseerd in de afbraak van industriële metaalconstructies. Wij onderscheiden ons door onze kennis en ervaring in het slopen en ook demonteren van alle soorten metaalconstructies, installaties, tanks, pijpleidingen, havenkranen, ect.

Doorheen de jaren hebben wij, naast onze kennis en ervaring, ook ons machinepark uitgebreid met state of the art materiaal waardoor wij efficiënt, veilig en milieubewust de grootste, moeilijkste en meest uitdagende afbraken op zo goed als elke locatie kunnen uitvoeren.

Productielijnen

Tanks, pijpleidingen

(Haven) kranen

Sluisdeuren

Machines en installaties

Knip- en brandwerk

Afbraak silo's
Verwijderen oude cement silo’s.

Afbraak zendmast
Afbraak zendmast van De Lijn, om plaats te maken voor een groter, moderner model.

Verwijderen overkapping tankstation
Binnen een kort tijdsslot, zodat het station operationeel bleef tijdens kantooruren.

Landbouwmachines verwijderen uit loods
Machines veilig naar buiten verplaatsen en verkleinen voor afvoer.

Opruimen omgevallen bouwkraan
Veilig afbreken en opruimen van omgevallen bouwkraan.

Onze projecten

Gespecialiseerd in manuele afbraak op moeilijk bereikbare plaatsen !

Zowel grotere metaalafbraken als kleinschalige manuele afbraak op moeilijk bereikbare plaatsen zijn onze specialiteit. Het uitdokteren van de beste manier van afbreken, waarbij we rekening houden met alle beperkende (omgevings)factoren biedt ons een uitdaging waar ons ijzer minnend hart sneller van gaat slaan.

Heb je een shutdown of turnaround waarbij planning van de werken essentieel is? Daar kunnen wij het verschil maken. Wij bekijken in alle eerlijkheid de haalbaarheid van je vraag om zo tot een realistische oplossing te komen.

Regelmatig komt het voor dat industriële productie uitrustingen worden vernieuwd, aangepast, verplaatst of zelfs gesloten. Deze activiteiten gaan veelal gepaard met gedeeltelijke of gehele ontmanteling van fabrieken, installaties, equipment, etc. Door de complexiteit van dergelijke werkzaamheden is hiervoor een grondige kennis van zaken nodig om een veilige uitvoering te bekomen zonder schade of ongelukken.

Veel liften en roltrappen zijn ondertussen op leeftijd en dienen afgebroken of vervangen te worden. De afbraak van liften en roltrappen door onervaren krachten zorgt voor uiterst gevaarlijke situaties. Door in het verleden samen te werken met een gespecialiseerd bedrijf in deze sector hebben wij de nodige kennis en ervaring opgedaan om de afbraak van dit type constructies veilig en efficiënt uit te kunnen voeren.

Hoog en zwaar, met bewegende delen. Een uitdaging die we ondertussen al enkele keren met succes zijn aangegaan. Van werfbezoek, offerte, risico-analyse, plan van aanpak tot de nodige toolbox meetings en laatste checks voor uitvoering. De afbraak van een dergelijke machine vraagt duidelijke communicatie, voorbereiding, samenwerking en vertrouwen. Ons team staat klaar om deze uitdaging aan te gaan en samen met alle interne en externe diensten samen te zitten om stap voor stap tot de veiligste uitvoering te komen.

Van het afhijsen van de grootste koelgroepen op daken van ziekenhuizen, kantoorgebouwen en hotels, tot de afbraak van uw oude HVAC installatie thuis: voor al deze problemen bieden wij een gepaste oplossing.

Door veel ervaring met werken op hoogte en de samenwerking met gerenommeerde kraanbedrijven voor de hijswerken zijn wij de perfecte partner voor de afbraak van alle type masten

De afbraak van dit type installaties moet grondig besproken worden. Hoe is de tank, silo of leiding opgebouwd, uit welke metaalsoort, wat heeft er ingezeten, is er activiteit in de omgeving die operationeel moet blijven? Wat makkelijk lijkt op het eerste zicht bied vaak het meeste uitdaging. Ook hier gaan wij stap voor stap te werk en spreken we onze ervaring aan om de meest efficiënte en veilige werkwijze te kiezen. Dit kan gaan van autogeen of plasma branden, tot koud knippen, bouten, slijpen of zagen.

Industriële hoogspanningscabine ontmantelen moet gebeuren volgens de strenge regels van de kunst. Ons dynamisch team staat klaar voor de voorbereidende studie, berekening en volledige ontmanteling van al uw hoog- & midden-spanningsinstallaties en elektriciteitscabines.

Voor het demonteren van grote of kleine productielijnen, zowel in- als outdoor, kan je bij ons terecht. Veiligheid en milieu zijn hierbij onze topprioriteit. Wij kunnen zowel koud als warm afbreken door middel van brandtechniek of met knipmachines. Hierdoor kunnen alle soorten metalen ter plaatse gesneden worden. (o.a. ijzer, inox, koper, aluminium)

Enkele referenties

Wij hebben ervaring in tal van sectoren in de gehele Benelux. Zowel grote bedrijven als lokale KMO's maken gebruik van onze services. Door de combinatie van de drie bedrijfstakken kunnen we een totaaloplossing voor klanten aanbieden. In het verleden hebben we onder andere al afbraakwerken uitgevoerd voor onderstaande bedrijven. 

Waarom kiezen voor Vrints?

De combinatie van onze drie bedrijfstakken maakt dat wij een uitzonderlijk totaalpakket kunnen aanbieden in de metaalrecycling. Hierdoor kunnen wij je bijstaan bij al je schrootgerelateerde vragen of problemen.

Wij zijn een familiebedrijf
Wij hebben grote ambities
Veiligheid staat bij ons centraal
Totaalpakket met onze verschillende diensten
Wij geloven in teamwork

Contacteer ons

Heb je nog een vraag over één van onze diensten of een project dat je graag in detail wilt bespreken? Vul vrijblijvend het formulier in of bel ons op en we helpen je graag verder.

 

Ambachtstraat 30
2340 Beerse
Tel : +32 (0)14 39 86 40

MA - VR: 9u-12u15 & 12u45-18u
ZA - ZO: gesloten

“Wie kiest voor Vrints Scrap & Services, kiest voor vakmanschap, ervaring en geniet van een vlekkeloze afbraak.”

Carl Vrints Vrints Scrap & Services

Contact

Vrints Scrap & Services BV
Ambachtstraat 30 – 2340 Beerse
Tel: +32 (0)14 39 86 40
Info@vrints-ss.be

Volg ons