Ambachtstraat 30
2340 Beerse

ma - vrij: 9u-12u15 & 12u45-18u
za - zo: gesloten

Ambachtstraat 30
2340 Beerse

ma - vrij: 9u-12u15 & 12u45-18u
za - zo: gesloten

AFBRAAK METAALCONSTRUCTIES

Home > Afbraak metaalconstructies

Specialist in afbreken van metalen constructies.

Onze specialiteit is het afbreken van alles wat gebouwd is uit metaal. Wij onderscheiden ons door onze kennis en ervaring in het slopen en ook demonteren van alle soorten metaalconstructies, installaties, tanks, pijpleidingen, havenkranen, ect.

Doorheen de jaren hebben wij, naast onze kennis en ervaring, ook ons machinepark uitgebreid met state of the art materiaal waardoor wij efficiënt, veilig en milieubewust de grootste, moeilijkste en meest uitdagende afbraken op zo goed als elke locatie kunnen uitvoeren.
Wie kiest voor Vrints Scrap & Services, kiest voor vakmanschap en ervaring en geniet een vlekkeloze afbraak. Zowel voor de afbraak van kleine als van grote metaalconstructies in de Benelux kunt u op ons een beroep doen. Gespecialiseerd in manuele afbraak op moeilijk bereikbare plaatsen!


Wie kiest voor Vrints Scrap & Services, kiest voor vakmanschap en ervaring en geniet een vlekkeloze afbraak.


Gespecialiseerd in manuele afbraak op moeilijk bereikbare plaatsen !

Wij kunnen zowel warm (branden) als koud (knippen), zo kunnen wij perfect in kleine ruimtes werken zonder uitlaatgassen te produceren. Deze techniek is bovendien erg milieuvriendelijk, waardoor wij deze afbraak machine ook vaker op andere plaatsen gebruiken.

Industriële installaties

Regelmatig komt het voor dat industriële productie uitrustingen worden vernieuwd, aangepast, verplaatst of zelfs gesloten. Deze activiteiten gaan veelal gepaard met gedeeltelijke of gehele ontmanteling van fabrieken, installaties, equipment, etc. Door de complexiteit van dergelijke werkzaamheden is hiervoor een grondige kennis van zaken nodig om een veilige uitvoering te bekomen zonder schade of ongelukken.

Havenkranen

Hoog en zwaar, met bewegende delen. Een uitdaging die we ondertussen al enkele keren met succes zijn aangegaan. Van werfbezoek, offerte, risico-analyse, plan van aanpak tot de nodige toolbox meetings en laatste checks voor uitvoering. De afbraak van een dergelijke machine vraagt duidelijke communicatie, voorbereiding, samenwerking en vertrouwen. Ons team staat klaar om deze uitdaging aan te gaan en samen met alle interne en externe diensten samen te zitten om stap voor stap tot de veiligste uitvoering te komen.

Zendmasten

Door veel ervaring met werken op hoogte en de samenwerking met gerenommeerde kraanbedrijven voor de hijswerken zijn wij de perfecte partner voor de afbraak van alle type masten.

Hoogspanningscabines

Industriële hoogspanningscabine ontmantelen moet gebeuren volgens de strenge regels van de kunst. Ons dynamisch team staat klaar voor de voorbereidende studie, berekening en volledige ontmanteling van al uw hoog- & midden-spanningsinstallaties en elektriciteitscabines.

Liften en roltrappen

Veel liften en roltrappen zijn ondertussen op leeftijd en dienen afgebroken of vervangen te worden. De afbraak van liften en roltrappen door onervaren krachten zorgt voor uiterst gevaarlijke situaties. Door in het verleden samen te werken met een gespecialiseerd bedrijf in deze sector hebben wij de nodige kennis en ervaring opgedaan om de afbraak van dit type constructies veilig en efficiënt uit te kunnen voeren.

HVAC installaties

Van het afhijsen van de grootste koelgroepen op daken van ziekenhuizen, kantoorgebouwen en hotels, tot de afbraak van uw oude HVAC installatie thuis: voor al deze problemen bieden wij een gepaste oplossing.

Tanks, pijpleidingen en silo’s

De afbraak van dit type installaties moet grondig besproken worden. Hoe is de tank, silo of leiding opgebouwd, uit welke metaalsoort, wat heeft er ingezeten, is er activiteit in de omgeving die operationeel moet blijven? Wat makkelijk lijkt op het eerste zicht bied vaak het meeste uitdaging. Ook hier gaan wij stap voor stap te werk en spreken we onze ervaring aan om de meest efficiënte en veilige werkwijze te kiezen. Dit kan gaan van autogeen of plasma branden, tot koud knippen, bouten, slijpen of zagen.

Demonteren productielijnen

Voor het demonteren van grote of kleine productielijnen, zowel in- als outdoor, kan je bij ons terecht. Veiligheid en milieu zijn hierbij onze topprioriteit. Wij kunnen zowel koud als warm afbreken door middel van brandtechniek of met knipmachines. Hierdoor kunnen alle soorten metalen ter plaatse gesneden worden. (o.a. ijzer, inox, koper, aluminium)