Wij zijn gesloten van vrijdag 19 juli t/m zondag 4 augustus. Op maandag 5 augustus staan we weer voor u klaar.

Ambachtstraat 30
2340 Beerse

MA-VR: 9u-12u15 & 12u45-18u
ZA-ZO: gesloten


Recycling & Upcycling, daar streven wij naar!

Vrints Metals & Trading is de laatste schakel in het drieluik dat ons bedrijf vormt en richt zich op de handel in en upcycling van o.a. technische installaties en componenten. Deze derde, essentiële schakel creëert een uitzonderlijk totaalpakket waarmee wij ons steentje willen bijdragen aan een meer circulaire economie.

Het inzamelen van metaalafval om het terug te versmelten en nieuw ijzer van te maken is een essentiële schakel in de recycling. Maar het hergebruiken van materiaal, in de huidige staat of met minimale aanpassingen, zonder het hele versmeltingsproces opnieuw te moeten doorlopen: dat is pas écht duurzaam.

Te veel (her)bruikbare goederen worden als wegwerp materiaal op de stort- of schroothoop gegooid. Door deze producten opnieuw op de markt te brengen, doen we de aarde een dienst. Want dat wat we recycleren of upcyclen moet niet meer ontgonnen, geproduceerd en getransporteerd worden!

Met Vrints Metals & Trading streven we naar nòg meer duurzaam, en een win-win situatie voor alle partijen.

Voor de kleine dingen vind je in onze schroothandel, Vrints Scrap & Services, een koopjeshoek terug waar we goederen die nog perfect bruikbaar zijn een 2e leven proberen te geven.

De grotere projecten verkopen we vaak rechtstreeks aan klanten waarvan we weten dat ze ergens naar op zoek zijn. Andere items verkopen we online. Een greep uit onze upcycling projecten uit het verleden:

Zandstraalcabines
Loodsen en overkappingen
Machines zoals tafelzagen, kolomboormachines, veegmachines, etc.
Transportbanden
Silo’s
Productielijnen
Zakkenfilters
Containers en units

Ben je op zoek naar een machine of installatie uit hergebruik? Of heb je iets staan dat voor jou overbodig, maar nog bruikbaar is? Contacteer ons! Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn.


Contacteer ons

Heb je nog een vraag over één van onze diensten of een project dat je graag in detail wilt bespreken? Vul vrijblijvend het formulier in of bel ons op en we helpen je graag verder.

 

Ambachtstraat 30
2340 Beerse
Tel : +32 (0)14 39 86 40

MA - VR: 9u-12u15 & 12u45-18u
ZA - ZO: gesloten

Contact

Vrints Scrap & Services BV
Ambachtstraat 30 – 2340 Beerse
Tel: +32 (0)14 39 86 40
Info@vrints-ss.be

Volg ons