Wij zijn gesloten van vrijdag 19 juli t/m zondag 4 augustus. Op maandag 5 augustus staan we weer voor u klaar.

Ambachtstraat 30
2340 Beerse

MA-VR: 9u-12u15 & 12u45-18u
ZA-ZO: gesloten


Kan ik als particulier terecht bij Vrints?

Absoluut! Op onze werf kunnen grote en kleine partijen ferro en non-ferro materialen aangeleverd worden ter recyclage. Leveringen kunnen van maandag tot vrijdag tussen 9u en 18u. 

Prijzen zijn afhankelijk van de markt en kunnen dagelijks wijzigen. Bij ons kan je rekenen op een eerlijke, correcte en marktconforme prijs. Wij staan gerant voor een correcte en snelle uitbetaling.


Wat mag je brengen?

Wel

Ijzer
Aluminium
Koper
Lood
Zink
Kabel
Lood batterijen
Lege spuitbussen en brandblussers
Brandstoftanks met reinigingsattest

Niet

Wit goed (ijskasten, diepvriezers,...)
Elektrische apparaten (alles met een stekker)
Lithium-ion batterijen
Auto's
Volle spuitbussen en brandblussers
Brandstoftanks zonder reinigingsattest

Onze werkwijze

Bij aankomst mag je meteen op de weegbrug rijden. Je hoeft niet uit te stappen. Hier krijg je een hartelijk ontvangst van onze twee schroothonden: Marie & Oscard. Beide zijn ze dol op mensen. Ben je bang van honden? Druk gerust even op je claxon. Dan zetten wij de honden voor jou in de tuin. Inge zal de weging uitvoeren en zodra het licht groen is mag je de weegbrug verlaten en de instructies op het bord volgen. Toch nog vragen? Bart zal deze met plezier voor jou beantwoorden. Na het lossen mag je terug op de weegbrug rijden. Ook nu blijf je zitten tot het licht op groen staat. Daarna mag je de weegbrug verlaten en met je identiteitskaart naar ons loket komen. Zo kunnen we je bezoek administratief afhandelen én natuurlijk de uitbetaling regelen.

Service, netheid & klantgerichtheid staan bij ons centraal.

Op onze werf hebben wij nieuwe, moderne technieken geïnstalleerd om snel en efficiënt te kunnen werken. Orde en netheid zijn onze prioriteit. Om dit te kunnen garanderen hebben wij buiten 1000m2 stalen platen gelegd waarop het ijzer gelost zal worden. Het voordeel? De stalen vloer maakt het mogelijk snel proper te vegen en zo voorkomen we lekke banden.

Alles gelost? Dan ontvangt Inge je graag aan het loket zodat de leveringen onmiddellijk uitbetaald kunnen worden. 

“Wij vinden netheid enorm belangrijk. Een platte band door een rondslingerende nagel? Niet op onze schrootwerf!"

Inge Braspenning Vrints Scrap & Services

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over onze werkwijze, het materiaal dat we accepteren of andere zaken? Kijk eens hieronder bij de veelgestelde vragen. Nog geen antwoord op je vraag gevonden? Contacteer ons dan gerust en wij helpen je graag verder.

Prijzen veranderen dagdagelijks en zijn afhankelijk van de markt. Het is dus niet mogelijk om op voorhand onze prijzen te communiceren. Wij bieden altijd een marktconforme prijs aan. Specifieke vragen over de betaling? Contacteer ons.

Tussen onze openingsuren (9u-18u) mag je gewoon zonder afspraak langskomen. Wil je buiten deze uren leveren. Contacteer ons dan voor een afspraak en we bekijken de mogelijkheden.

Ja, iedereen is welkom. Vergeet je identiteitskaart niet mee te brengen. We zijn verplicht te registeren wie is komen leveren

Neen, sinds 1 april 2024 is er een algemeen verbod op cash betaling van schroot in België.

Nee, witgoed en alle afgedankte elektronische apparaten (AEEA) kan je gratis bij het recyclagepark afleveren. Op die manier komt het bij Renewi terecht, die in België instaan voor de recyclage van deze goederen.

Ja, wij aanvaarden de klassieke lood batterijen. Het type dat in een auto of bromfiets zit, hiervoor zullen wij u ook betalen.

De nieuwere lithium-ion batterijen, zoals bijvoorbeeld in elektrische fietsen aanvaarden wij ook. Echter kunnen wij u hiervoor NIET BETALEN.

Spring gerust binnen op onze werf met je product. Inge zit aan het loket en komt met veel plezier even mee kijken en heeft zeker een antwoord op je vraag.

Contacteer ons

Heb je nog een vraag over één van onze diensten of een project dat je graag in detail wilt bespreken? Vul vrijblijvend het formulier in of bel ons op en we helpen je graag verder.

 

Ambachtstraat 30
2340 Beerse
Tel : +32 (0)14 39 86 40

MA - VR: 9u-12u15 & 12u45-18u
ZA - ZO: gesloten

Contact

Vrints Scrap & Services BV
Ambachtstraat 30 – 2340 Beerse
Tel: +32 (0)14 39 86 40
Info@vrints-ss.be

Volg ons