Wij zijn gesloten van vrijdag 19 juli t/m zondag 4 augustus. Op maandag 5 augustus staan we weer voor u klaar.

Ambachtstraat 30
2340 Beerse

MA-VR: 9u-12u15 & 12u45-18u
ZA-ZO: gesloten

Over ons

Vrints Scrap & Services BV uit Beerse is een klein familiebedrijf met grote ambities. Jarenlange ervaring in de schroot sector en in de afbraak van metaalconstructies maakt ons een betrouwbare partner voor al je schrootgerelateerde projecten.

Drie afdelingen, slechts één aanspreekpunt:

Vrints Scrap & Services, de schroothandel.
 

Vrints Demolition, waar we gespecialiseerd zijn in de afbraak van metaalconstructies.
 

Vrints Metal & Trading, waar we handel en upcycling doen van machines ter ondersteuning van de circulaire economie.

Het aanbieden van deze drie verschillende afdelingen zorgt ervoor dat we een een totaalpakket kunnen aanbieden aan services en klanten met al hun vragen over schroot verder kunnen helpen.


Carl Vrints, het gezicht achter Vrints Scrap & Services

Carl ging na zijn landbouwopleiding aan het werk bij een schrootwerf. Hij zette hij zijn eerste stappen in de schrootwereld. Als chauffeur kwam hij bij honderden bedrijven, leerde hij tal van mensen kennen en leerde hij meer bij over alles wat met schroot te maken heeft.

Na heel wat jaren zag Carl de opportuniteit om een bedrijf over te nemen dat gespecialiseerd was in het transport van schroot. Echter liep dit niet helemaal zoals gepland. De grootste klant ging failliet en bijna 80% van de omzet van de zaak ging verloren. Na jaren hard werken, weinig slaap en rekeningen die bleven opstapelen besloot Carl het over een andere boeg te gooien. Vrints Scrap & Services werd geboren, industriële schroothandel en afbraak van metaalconstructies.

In 2015 werd Vrints Scrap & Services opgericht, het begin van een fantastisch avontuur dat ook gelijk liep met de geboorte van Carl zijn dochter, Martha. Carl begon vol enthousiasme aan de zoektocht naar nieuwe klanten voor zijn schroothandel en met zijn doorzettingsvermogen, charisma en gezonde portie zelfvertrouwen slaagde hij erin een vliegende start te maken.

Eind 2018 kwam Inge in beeld. Als nieuwe partner van Carl stond ze vanaf het begin achter hem en steunde ze hem in zijn rol als vader en ondernemer. Ben je al eens op de schrootwerf geweest? Dan heb je Inge zeker al ontmoet. Zij werkt voltijds aan Carl zijn zijde en is verantwoordelijk voor alle administratie, personeelszaken en de particulieren aankoop van schroot.

In 2023 was het tijd voor de volgende stap van het bedrijf. Vrints Scrap & Services was zo gegroeid dat het tijd was voor een nieuwe, grotere locatie. Je vindt de schrootwerf vandaag terug in de Ambachststraat in Beerse. Deze nieuwe schroothandel vult het oorspronkelijke verhaal van Vrints Scrap & Services mooi aan, want naast bedrijven, kunnen nu ook particulieren en kleine zelfstandigen hier terecht voor de recyclage van hun schroot.

Contacteer ons

Heb je nog een vraag over één van onze diensten of een project dat je graag in detail wilt bespreken? Vul vrijblijvend het formulier in of bel ons op en we helpen je graag verder.

 

Ambachtstraat 30
2340 Beerse
Tel : +32 (0)14 39 86 40

MA - VR: 9u-12u15 & 12u45-18u
ZA - ZO: gesloten

Contact

Vrints Scrap & Services BV
Ambachtstraat 30 – 2340 Beerse
Tel: +32 (0)14 39 86 40
Info@vrints-ss.be

Volg ons