Ambachtstraat 30
2340 Beerse

ma - vrij: 8u30 - 17u00
za - zo: gesloten

Ambachtstraat 30
2340 Beerse

ma - vrij: 8u30 - 17u00
za - zo: gesloten

VERHUUR & VERKOOP UNITS

Home > Verhuur en verkoop units

Wij kopen, verkopen en verhuren containers.

Door ons werk in de havens en op grote bedrijven komen wij regelmatig containers en units tegen die een nieuwe plaats zoeken.

Hier proberen wij steeds een win-win-win situatie te creëren voor de klant, het milieu en voor ons. Dit door waar mogelijk de containers op de markt te brengen in verkoop of verhuur en er zo voor te zorgen dat ze een nieuw leven krijgen.

Zo kunnen wij extra kosten voor de klant voorkomen én het milieu een dienst bewijzen door hergebruik van een bestaand product. Iets waar wij in al onze werken naar streven. Dit kan gaan over zeecontainers, bureaucontainers, opslagcontainers, werfketen, sanitair units, etc.
Units 2

Opslagcontainers, bureaucontainers, etc.

Voor de veilige opslag van bouwmaterialen, machines en gereedschap of welke toepassing dan ook. U kunt bij ons verschillende types containers huren voor tijdelijk of lang gebruik. Regelmatig hebben wij dit type containers ook te koop. Contacteer ons voor de huidige mogelijkheden.

Sanitair units voor festivals, industrie of prive

Wij leveren, samen met onze betrouwbare partner, sanitair units aan evenementen, bedrijven of privé. Containers worden na ondertekening van de offerte op locatie bezorgd en terug afgehaald.


Regelmatig hebben wij dit type containers ook te koop. 

Units 3
Units